Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Skaten!
Skaten!
Jordan Blaak is helemaal gek van skate-hockey. Met zijn vrienden traint hij iedere dag op hun pleintje, de Postzegel. Om het zomertoernoooi te winnen moeten ... »
 
 
 
 
 

De sponsorloop
De sponsorloop
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op kamp
Mees Kees op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.Maa... »
 
 
 
 
 

Briljant!
Briljant!
Er is ingebroken in het huis van de schatrijke zakenman Luitink. Rechercheur Johnnie Bokma gaat er meteen heen. Luitink zegt dat er alleen een dure klok is g... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de kast
Mees Kees op de kast
 »
 
 
 
 
 

Niet verder vertellen
Niet verder vertellen
Jana doet een vreselijke ontdekking: haar moeder zoent met een vreemde man! Dat moet ophouden, en wel héél snel. Want als haar vader erachter komt, wil hij... »
 
 
 
 
 

JAN DE ZAKENMAN
JAN DE ZAKENMAN
Marina heeft last van haar oog en gaat naar een oogkliniek. Ze krijgt een ooglapje en moet voorzichtig zijn. In haar dromen beleeft ze allerlei wilde avontur... »
 
 
 
 
 

Weet ik veel
Weet ik veel
Haar moeder is opgegroeid in een pleeggezin en vanaf het moment dat ze dát wist, wilde Mirjam Oldenhave ook pleegmoeder worden. Eén van de kinderen is Esi,... »
 
 
 
 
 

Mees Kees in de gloria
Mees Kees in de gloria
Een leraar als mees Kees wil iedereen wel! Van moppen tappen en galgje spelen leer je prima spellen, vindt hij. En een tekenfilm kijken telt natuurlijk ook a... »