Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Skaten!
Skaten!
Jordan Blaak is helemaal gek van skate-hockey. Met zijn vrienden traint hij iedere dag op hun pleintje, de Postzegel. Om het zomertoernoooi te winnen moeten ... »
 
 
 
 
 

De sponsorloop
De sponsorloop
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op kamp
Mees Kees op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.Maa... »
 
 
 
 
 

Mees Kees: De husselrace
Mees Kees: De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus groep 6b van mees Kees mag niet meedoen. Jammer hoor! Maar waarom hebben Tobias en de... »
 
 
 
 
 

Voor jou tien anderen
Voor jou tien anderen
Cynthia wordt als baby door haar moeder achtergelaten in het illegale kindertehuis van mama Riet. In het flatje wonen een stuk of tien kinderen, dus het is e... »
 
 
 
 
 

Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst
Het heerlijke herfstboek - Dieren in de herfst
In deze heerlijke voorleesbundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over dieren in de herfst. Over een knorrige biggetje dat het maar niks vindt dat de... »
 
 
 
 
 

Mees Kees gaat verhuizen
Mees Kees gaat verhuizen
Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de g... »
 
 
 
 
 

Op kamp
Op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!
Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.
M... »
 
 
 
 
 

Klem!
Klem!
Er is iets heel raars aan de hand op Riks nieuwe school. De kinderen maken graag huiswerk. Ze drinken liever melk dan cola, vinden skaten veel te gevaarlijk,... »
 
 
 
 
 

Plan drie
Plan drie
Doorlezers Lange verhalen voor jonge lezers.
Eertijk spel: dat is niet alleen in sport nodig. Maar ook in hoe je met elkaar omgaat. Danny zet Jordi onder dru... »