Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De husselrace
De husselrace
De Nationale Voorleeswedstrijd is alleen bedoeld voor groep 7 en 8. Dus de klas van mees Kees mag niet meedoen en Sammy de Husselaar al helemáál niet. Jamm... »
 
 
 
 
 

Waag het niet
Waag het niet
Achter het huis van Gilbert woont Madoe. Zij maakt vreemde machines. Zoals de stofstep of de grasfiets. Jordi wil graag dat ze hem helpt. 'Ik word gek van Da... »
 
 
 
 
 

Fixit
Fixit
Alle kinderen op school en in de buurt kennen Fixit, en toch weet niemand wie het zijn. Maar als je een probleem hebt, dan helpen ze je. Word je gepest? Is j... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op kamp
Mees Kees op kamp
De klas van mees Kees mag op kamp!
Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen.
M... »
 
 
 
 
 

Mees Kees gaat verhuizen
Mees Kees gaat verhuizen
Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de g... »
 
 
 
 
 

Mees Kees op de planken
Mees Kees op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »
 
 
 
 
 

Een pittig klasje
Een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

De grote Mees Kees
De grote Mees Kees
<p>Mees Kees is de leukste meester ooit, ook al is hij nog maar een stagiair. Hij geeft moppendictee en vindt dat je de sommen best mag overschrijven als he... »
 
 
 
 
 

De parel
De parel
Lana is een echte zeemeermin.Ze zit graag op een rots.En kamt haar lange haar.Dan ziet ze ver weg iets glimmen.Ze zwemt er snel naartoe.Het blijkt een héél... »
 
 
 
 
 

Boutje van de rommelberg
Boutje van de rommelberg
Boutje woont met zijn vader bij de rommelberg. Dat is een torenhoge stapel van allemaal oude spullen: stoelen, stofzuigers, koelkasten, speelgoed en nog veel... »