Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een pittig klasje
Een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag!

Z... »
 
 
 
 
 

Weet ik veel
Weet ik veel
<p>Mirjam Oldenhave, auteur van de Mees Kees-serie, geeft in <em>Weet ik veel</em> een inkijkje in de wereld van het pleegmoederschap. Ze is pleegmoeder van ... »
 
 
 
 
 

Mees Kees
Mees Kees
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem... »
 
 
 
 
 

p.s. ik ben uw dochter
p.s. ik ben uw dochter
Beste meneer Overkamp, Sinds ik weet dat u nog bestaat, moet ik alsmaar aan u denken. Niet benauwd krijgen! Ik wil alleen maar e'e'n keer schrijven. Ik ben n... »
 
 
 
 
 

Op de planken
Op de planken
‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te w... »
 
 
 
 
 

De rekenrap
De rekenrap
Mees Kees is nog stagiair, maar toch kan hij al heel goed lesgeven! Bij grote rampen, zoals hoofdrekenen of spelling van moeilijke woorden, verzint hij altij... »
 
 
 
 
 

Wedden van wel
Wedden van wel
 »
 
 
 
 
 

JAN DE ZAKENMAN
JAN DE ZAKENMAN
Marina heeft last van haar oog en gaat naar een oogkliniek. Ze krijgt een ooglapje en moet voorzichtig zijn. In haar dromen beleeft ze allerlei wilde avontur... »