Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mees Kees op de kast
Mees Kees op de kast
 »
 
 
 
 
 

Hoppa!
Hoppa!
Er komt een fancy fair op de school van Tobias en Sep, om geld op te halen voor een goed doel. Samen met mees Kees maakt groep 6b een circusvoorstelling. Sam... »
 
 
 
 
 

Bloedjelink
Bloedjelink
Groep 6b krijgt EHBO-les van broeder Frans van de ambulans. Die weet alles van open botbreuken, flauwvallen en de stabiele zijligging. Het hele leven is bloe... »
 
 
 
 
 

De rekenrap
De rekenrap
Mees Kees is nog stagiair, maar toch kan hij al heel goed lesgeven! Bij grote rampen, zoals hoofdrekenen of spelling van moeilijke woorden, verzint hij altij... »
 
 
 
 
 

Ziezo taal
Ziezo taal
 »
 
 
 
 
 

Niet verder vertellen
Niet verder vertellen
Jana doet een vreselijke ontdekking: haar moeder zoent met een vreemde man! Dat moet ophouden, en wel héél snel. Want als haar vader erachter komt, wil hij... »
 
 
 
 
 

Op kamp
Op kamp
De klas van Mees Kees mag op kamp! Nou ja, kamp... Het moet van Dreus vooral een léérzame werkweek worden. Dus hebben ze een streng werkplan meegekregen. M... »
 
 
 
 
 

Mees Kees, een pittig klasje
Mees Kees, een pittig klasje
Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet meester zijn. En dat doen ze graag Ze leren hem d... »