Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De tasjesdief
De tasjesdief
Alex is getuige van een overval. Wat hij ziet had hij beter niet kunnen zien, want voor hij het weet zit hij tot zijn nek in de problemen.Hij raakt verstrikt... »
 
 
 
 
 

Treiterkoppen
Treiterkoppen
 »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
Sinds de dood van haar ouders woont Laura bij haar opa en oma. Ze heeft het er best naar haar zin, al mist ze haar vader en moeder natuurlijk. Maar haar groo... »
 
 
 
 
 

Het vonkt in mij
Het vonkt in mij
nog boordevol met slaap / getik van regen op het doek<br/>ach nee, denk ik terwijl ik grommend / mijn horloge zoek<br/>ah mooi, denk ik en ik plof terug / pa... »
 
 
 
 
 

Vader verliefd
Vader verliefd
De vader van Bobby-Boy gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Zijn zus Lola heeft het al lang door: hij is verliefd! Prima, als hij Bobbie-Boy er maar niet me... »
 
 
 
 
 

Keet in de klas
Keet in de klas
Wouter zit met de deur op slot boven op het deksel van de wc. Met zijn broek gewoon dicht. Want hij hoeft helemaal niet, maar hij wilde even weg uit de klas,... »
 
 
 
 
 

De jongen miniboekje
De jongen miniboekje
 »
 
 
 
 
 

Jantje ging ruilen
Jantje ging ruilen
Een gedicht over ruilen, ruilen en nog eens ruilen. Of zijn je éígen spulletjes toch het leukst? Met unieke illustraties van geknipt papier. Vanaf 5 jaar.<... »
 
 
 
 
 

De zingende brulbaby s
De zingende brulbaby s
Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. <br/>Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.<br/>Maar altijd kwam... »