Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hartjes met een kus
Hartjes met een kus
Puck en Arend wonen in twee huizen: soms bij mama en soms bij papa. Maar waar ze ook wonen, overal zijn avonturen te beleven. Puck en Arend lachen, huilen, m... »
 
 
 
 
 

Kinderen ontvoerd
Kinderen ontvoerd
 »
 
 
 
 
 

De truc met de doos
De truc met de doos
Boudewijn is aan de beurt. Met haastige stappen loopt hij de gang op. Hij struikelt bijna over een slordig neergegooide gymtas. Hij schopt hem opzij. Het kam... »
 
 
 
 
 

Oma verdacht
Oma verdacht
Kiek en zus ontdekken dat hun oma regelmatig bij de bakker taartjes zit te eten. Terwijl ze tegen hen steeds zegt dat ze niet zoveel mag snoepen. Dat oma een... »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
Sinds de dood van haar ouders woont Laura bij haar opa en oma. Ze heeft het er best naar haar zin, al mist ze haar vader en moeder natuurlijk. Maar haar groo... »
 
 
 
 
 

Oppasdag
Oppasdag
 »
 
 
 
 
 

De boot is lek
De boot is lek
wat is er met de zee?<br/>de zee wil hoog en laag.<br/>de boot gaat op en hop.<br/>de boot is lek.<br/>het gaat mis!<br/><br/>Kor en Kee en Nik zijn met hun ... »
 
 
 
 
 

Keet in de klas
Keet in de klas
Wouter zit met de deur op slot boven op het deksel van de wc. Met zijn broek gewoon dicht. Want hij hoeft helemaal niet, maar hij wilde even weg uit de klas,... »
 
 
 
 
 

Kinderen ontvoerd
Kinderen ontvoerd
Gisterochtend werden rond tien uur twee kinderen ontvoerd. Het betreft twee leerlingen van de Klimopschool: de achtjarige Jeroen Sommer en zijn zesjarige zus... »
 
 
 
 
 

Papa is lief
Papa is lief
een boekje met
versjes en tekeningen
voor alle lieve papa's »