Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Eenzaam in de oorlog
Eenzaam in de oorlog
<i>Met grommende motoren rijden vrachtauto’s de straat in. Het dreigende geluid vult zijn kamertje en Eddy voelt de trillingen van de zware wagens in zijn ... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale
Mijn tweede Van Dale
* Gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat* Vrolijke tekeningen in kleur* Ti... »
 
 
 
 
 

Berend en de toverkruiden
Berend en de toverkruiden
Het zijn roerige tijden in Gelre. Berend wordt page op kasteel Bergh bij graaf Oswald en op zijn reis ernaartoe loopt hij al gevaar. Zal zijn nieuwe heer iet... »
 
 
 
 
 

Groep 4
Groep 4
In de dierentuin rijdt een jongen in een rolstoel. Hij ziet er wel een beetje gek uit. Hij heeft een groen trainingspak aan H kijk daar is die jonge alweer H... »
 
 
 
 
 

A
A
 »
 
 
 
 
 

Ik wil later ridder worden
Ik wil later ridder worden
Warner weet het zeker. Hij wil later ridder worden. De kinderen van de klas lachen hem uit. Zij zeggen dat het niet kan. Hebben ze gelijk? Of zou het misschi... »
 
 
 
 
 

Het mysterie van de zwarte mantel
Het mysterie van de zwarte mantel
1712. Marie moet thuisblijven en borduurwerkjes maken, maar ze wil per se met Dirk mee om stukjes te schrijven voor de krant. Utrecht is in rep en roer. Mens... »