Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Piet en Riet aan zee
Piet en Riet aan zee
Lekker dik AVI groeiboek voor beginnende lezers om zelf te lezen. Het AVI-niveau loopt op van AVI start t/m AVI M4. Koks Piet en Riet beleven allerlei grappi... »
 
 
 
 
 

Klein Duimpje
Klein Duimpje
 »
 
 
 
 
 

De vermeende verzetsman
De vermeende verzetsman
<p>Rob Duijkers had altijd geleden onder het gemis aan zijn heldhaftige vader Jan. Die verzetsman was van kamp Amersfoort overgebracht naar concentratiekamp ... »
 
 
 
 
 

De gelaarsde kat
De gelaarsde kat
Er was eens ... een kat en hij heette Karel. Hij woonde bij een molenaar die drie zoons had.De jongste heette Mark.Die zorgde het beste voor Karel.Toen de mo... »
 
 
 
 
 

Nooit meer thuis
Nooit meer thuis
<i>Lily houdt met beide handen de reling vast. Haar handen zijn glad van het zweet, maar ze laat niet los. Alles wat ze ziet, wil ze opslaan in haar geheugen... »
 
 
 
 
 

In de brugklas
In de brugklas
Jesse, Vera en Isa zitten in de brugklas en merken dat hun leven erg aan het veranderen is. Isa’s kamer krijgt een restyling en ze moet haar knuffels 'onts... »
 
 
 
 
 

Naar de maan
Naar de maan
MEEGROEIBOEK van AVI START tot en met AVI M4
Piet is met Riet naar zee.
Riet is dol op de zee.
Pim is er ook.
Hij is een maat van Piet.

Maar wat is dat daar... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de riddertweeling
Het geheim van de riddertweeling
Jutta zit achterop bij Reinald op het pakpaard. Samen stuiven ze in galop over de weg. Jutta's haren wapperen in de wind. In de verte is kasteel Borculo al t... »