Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

De klassenfoto
De klassenfoto
 »
 
 
 
 
 

Piet en Riet aan zee
Piet en Riet aan zee
Lekker dik AVI groeiboek voor beginnende lezers om zelf te lezen. Het AVI-niveau loopt op van AVI start t/m AVI M4. Koks Piet en Riet beleven allerlei grappi... »
 
 
 
 
 

B
B
 »
 
 
 
 
 

Vluchtroute New York
Vluchtroute New York
Avram kijkt haar ernstig en dringend aan. 'Ik boot,' zegt hij. 'Zaterdag.' Uit zijn zak haalt hij een briefje. Eerst strijkt hij het zorgvuldig glad en dan g... »
 
 
 
 
 

Kook jij of kook ik? (Piet en Riet)
Kook jij of kook ik? (Piet en Riet)
Piet is kok. En Riet is kok. Piet is af en toe boos op Riet. En Riet is af entoe boos op Piet. Maar Piet is ook dol op Riet. En Riet op Piet. Dan gaat Pietwe... »
 
 
 
 
 

Hanna's reis
Hanna's reis
Het is oorlog en de joden mogen niets meer van de Duitsers. Hanna is vijftien. Ze werkt als dienstmeisje en daar mag ze ook al niets. Ze wordt er gek van. Da... »
 
 
 
 
 

Hoor je mij?
Hoor je mij?
Sterre vindt het spannend om naar de brugklas te gaan. Ze is doof, maar wil absoluut geen tolk mee naar school. Wat ze wel wil? Vooral niet opvallen! Het beg... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale met elkaar
Mijn tweede Van Dale met elkaar
Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers.Het themaboekje Mijn tweede Van Dale met elkaar bevat 21 woorden die passen bij het the... »