Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

De gevaarlijke voorspelling
De gevaarlijke voorspelling
1277. Hiddo en zijn vader hebben niets meer te eten en daarom moet Hiddo bij zijn oom gaan wonen, die pastoor is in een ander dorp. Bij hem in de kerk vindt ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de riddertweeling
Het geheim van de riddertweeling
Jutta zit achterop bij Reinald op het pakpaard. Samen stuiven ze in galop over de weg. Jutta's haren wapperen in de wind. In de verte is kasteel Borculo al t... »
 
 
 
 
 

Over vroeger en nu
Over vroeger en nu
Als ze op de trap zijn, klinkt er ineens donderend geraas: een heel ander geluid dan de storm daarvoor. `Snel! roept Jan. Waar hij bang voor was, gebeurt nu... »
 
 
 
 
 

In de brugklas
In de brugklas
Jesse, Vera en Isa zitten in de brugklas en merken dat hun leven erg aan het veranderen is. Isa s kamer krijgt een restyling en ze moet haar knuffels 'ontsla... »
 
 
 
 
 

Wachten op een brief
Wachten op een brief
 »
 
 
 
 
 

Kook jij of kook ik?
Kook jij of kook ik?
Piet is kok. En Riet is kok. Piet is af en toe boos op Riet. En Riet is af en toe boos op Piet. Maar Piet is ook dol op Riet. En Riet op Piet. Dan gaat Piet ... »
 
 
 
 
 

Ze kwamen ons halen
Ze kwamen ons halen
<p><i>De schuifdeuren gaan met een ruk open. Een man schreeuwt: ‘Handen omhoog!’ </i></p><p>In deze indringende jeugdroman beschrijft Martine Letterie do... »
 
 
 
 
 

Stinky Bill speelt poker
Stinky Bill speelt poker
Het is rustig in Smell City, de plaats waar Stinky Bill sheriff is. Dan wordt er een saloon geopend. Het hele dorp speelt opeens poker. Stinky Bill ziet er g... »