Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verborgen verhalen
Verborgen verhalen
Verborgen Verhalen is een juweeltje, niet alleen vanwege de liefdevolle vormgeving en aansprekende illustraties van Paul Oole, maar ook vanwege de unieke ver... »
 
 
 
 
 

B
B
 »
 
 
 
 
 

Eenzaam in de oorlog
Eenzaam in de oorlog
<i>Met grommende motoren rijden vrachtauto’s de straat in. Het dreigende geluid vult zijn kamertje en Eddy voelt de trillingen van de zware wagens in zijn ... »
 
 
 
 
 

Het geheim van het duistere kasteel
Het geheim van het duistere kasteel
Wie wil er nou niet op een kasteel wonen? Lekker groot en volop kans op avontuur!
Dat denkt Chiara ook, als ze naar de andere kant van het land gaat verhuiz... »
 
 
 
 
 

Ondersteboven van lezen
Ondersteboven van lezen
Spelling In Beeld - Set Uitlegkaarten B (1 Per 2) »
 
 
 
 
 

Berend en de toverkruiden
Berend en de toverkruiden
Het zijn roerige tijden in Gelre. Berend wordt page op kasteel Bergh bij graaf Oswald en op zijn reis ernaartoe loopt hij al gevaar. Zal zijn nieuwe heer iet... »
 
 
 
 
 

Verzet tegen de vijand
Verzet tegen de vijand
<i>Niet omkijken. Rustig lopen. Gewoon doen. Toons hart bonkt in zijn borstkas, maar aan de buitenkant is niets aan hem te zien. Dat weet hij zeker. Hij haal... »
 
 
 
 
 

Mijn derde Van Dale
Mijn derde Van Dale
De opvolger van de succesvolle Mijn eerste Van Dale en Mijn tweede Van Dale<br/> 320 trefwoorden met meer dan één betekenis en 160 betekenisverwante woorde... »
 
 
 
 
 

Groep 4
Groep 4
In de dierentuin rijdt een jongen in een rolstoel. Hij ziet er wel een beetje gek uit. Hij heeft een groen trainingspak aan H kijk daar is die jonge alweer H... »