Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrouw Holle
Vrouw Holle
Er was eens een meisje, ze heette Irem. Als ze uit school kwam, mocht Irem niet spelen of tekenen of lezen. Irem moest poetsen, vegen, koken en afwassen. En ... »
 
 
 
 
 

Verboden te vliegen
Verboden te vliegen
<i>Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet ben,’ heeft Ma... »
 
 
 
 
 

Berend en de roofridders
Berend en de roofridders
Berend van Hackfort en zijn zusje Mechteld wonen op kasteel Vorden. Hun vader is heer van Vorden en Hackfort. Hij organiseert een toernooi en een valkenjacht... »
 
 
 
 
 

De vermeende verzetsman
De vermeende verzetsman
<p>Rob Duijkers had altijd geleden onder het gemis aan zijn heldhaftige vader Jan. Die verzetsman was van kamp Amersfoort overgebracht naar concentratiekamp ... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale
Mijn tweede Van Dale
* Gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale<br/>* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat<br/>* Vrolijke tekeningen in... »
 
 
 
 
 

B
B
 »
 
 
 
 
 

Vergeten Oorlog
Vergeten Oorlog
Abeba, Gien-guo, Rýs, Jeffrey, Hamid, Irina, Marja, Yakoub, Zvjezdana en Lily.
Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor deze tien kinderen?

Lees en ontdek... »
 
 
 
 
 

Gevangen op het kasteel
Gevangen op het kasteel
In de bloedhete zomer van 1711 reist Marie met haar vader naar een rijk kasteel met een schitterende tuin. Een tam aapje wordt meteen haar vriendje en 's avo... »
 
 
 
 
 

Dossier Harry Potter & J.K. Rowling & woordenboek
Dossier Harry Potter & J.K. Rowling & woordenboek
In dit boek staat een uitgebreide biografie van J.K. Rowling de schrijfster van de Harry Potterboeken waarin ook de verschillende aspecten van de rage rond h... »