Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lezen is Super E3
Lezen is Super E3
 »
 
 
 
 
 

MZZL Meiden
MZZL Meiden
Vlak voor hun zestiende verjaardag krijgen Tanja, Hanna en Joan een vreemde brief: of ze op hun geboortedag naar de notaris willen komen. De drie op het oog ... »
 
 
 
 
 

Mannenjacht
Mannenjacht
Frank, Marc, Bart en Herman vormen al vanaf hun jeugd een hechte vriendenclub. Hun gezamenlijke mannenweekenden op de boot van Bart zijn een traditie en ook ... »
 
 
 
 
 

Ik ben niet bom!
Ik ben niet bom!
Marion van de Coolwijk schreef al meer dan 200 spannende boeken. Speciaal voor kinderen met leesproblemen schrijft ze in de serie Ik ben niet bom! Leesplezie... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek....op jongens
Meiden zijn gek....op jongens
Na de dood van haar vader verhuist Nikki met<br/>haar moeder naar een andere buurt. In haar<br/>nieuwe klas krijgt ze een plekje toegewezen<br/>in het groepj... »
 
 
 
 
 

3-4
3-4
 »
 
 
 
 
 

MZZL meiden party!
MZZL meiden party!
MZZLmeiden: een bruisende serie vol spanning, liefde en meidenzaken Tanja, Hanna en Joan organiseren een verrassingsfeest voor hun vaders verjaardag. Ze gaan... »
 
 
 
 
 

Het geheime recept
Het geheime recept
Zilver is jarig en geeft een cupcakeparty in de bakkerij van haar vader. Er gaat van alles mis, maar de cupcakes zijn heerlijk! Zilvers vader verkoopt de pra... »
 
 
 
 
 

De dierendief
De dierendief
Het hok is leeg. Er ligt alleen nog wat stro. De hamster is weg. En kijk... De poes is ook weg. En de papegaai... Er klopt iets niet. Is er soms een dief? Ee... »