Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mannenjacht
Mannenjacht
<b>De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)</b><br/><br/>Frank, Marc, Bart en Herman vormen al... »
 
 
 
 
 

Gevaarlijk lekker
Gevaarlijk lekker
Gevaarlijk lekker is het vierde deel in de populaire kinderboekenserie De Cupcakeclub van Marion van de Coolwijk.Een bruisend avontuur vol heerlijke cupcaker... »
 
 
 
 
 

MZZLmeiden en de paparazzi
MZZLmeiden en de paparazzi
Een fris en sprankelend meidenboekNa de ontdekking dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader is ni... »
 
 
 
 
 

Lees feest!
Lees feest!
 »
 
 
 
 
 

Winterlove
Winterlove
Joan, Hanna en Tanja gaan skiën! Deze keer wordt het een echte zussenvakantie, vriendjes mogen niet mee. Brent is zwaar teleurgesteld. Als Joan en Hanna na ... »
 
 
 
 
 

Ik ben niet bom!
Ik ben niet bom!
Marion van de Coolwijk schreef al meer dan 200 spannende boeken. Speciaal voor kinderen met leesproblemen schrijft ze in de serie Ik ben niet bom! Leesplezie... »
 
 
 
 
 

K met peren 6
K met peren 6
<i>K met peren</i> is een indringend, liefdevol en ontroerend portret van twee zussen

Averil is 52 als ze de diagnose longkanker krijgt. Ze is vor... »
 
 
 
 
 

Olie in het water
Olie in het water
Linne kan met de dieren praten als ze de praatpet op zet. En wat ze dan hoort... Linne gaat logeren bij haar vriendin Chloë op de boerderij. Tijdens een fie... »
 
 
 
 
 

Belbin Team Toppers
Belbin Team Toppers
 »
 
 
 
 
 

Ik lees een verhaal
Ik lees een verhaal
 »