Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

MZZL Meiden geheimen
MZZL Meiden geheimen
Nieuwe avonturen van de MZZL Meiden tijdens de Fashion Week in Parijs!Joan gaat met haar moeder naar de Fashion Week in Parijs en mag twee mensen uitnodigen.... »
 
 
 
 
 

vaar maar mee
vaar maar mee
 »
 
 
 
 
 

De verdwenen taart
De verdwenen taart
Het schoolplein moet vernieuwd worden en de leerlingen helpen door zo veel mogelijk geld in te zamelen. Zilver en haar vriendinnen gaan cupcakes bakken en ve... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek op...
Meiden zijn gek op...
In Meiden zijn gek... op jongens vindt Nikki op haar nieuwe school niet meteen aansluiting bij de meiden uit haar klas. Vooral Janine, Saartje en Valerie doe... »
 
 
 
 
 

Ademnood
Ademnood
Dit boek lees je in één adem uit!Moon is 16 en heeft iets gruwelijks meegemaakt: ze is bijna verdronken. Sindsdien heeft ze last van paniekaanvallen. Wann... »
 
 
 
 
 

Meester Guppenstein
Meester Guppenstein
 »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek op feesten
Meiden zijn gek op feesten
<h3>Eindelijk: de nieuwe Meiden zijn gek...!</h3><p>De vier vriendinnen Nikki, Saartje, Valerie en Janine zijn onafscheidelijk. Om hun verjaardagen te vieren... »
 
 
 
 
 

K met peren 1
K met peren 1
<i>K met peren</i> is een indringend, liefdevol en ontroerend portret van twee zussen

Averil is 52 als ze de diagnose longkanker krijgt. Ze is vor... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de boer
Het geheim van de boer
Linne kan met de dieren praten als ze de praatpet op zet. En wat ze dan hoort.... Linne logeert bij haar vriendin Chloë op de boederij. Ze vinden een zieke ... »