Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

MZZL Moeders
MZZL Moeders
 »
 
 
 
 
 

Mannenjacht
Mannenjacht
Na een huwelijk van tweeëntwintig jaar krijgt Karin van haar man Marc te horen dat hij verder wil met zijn jonge minnares. Karin is nog niet bekomen van de ... »
 
 
 
 
 

Een toetje om te zoenen
Een toetje om te zoenen
Elke woensdagmiddag komt de Cupcakeclub bijeen om te bakken. Hun zelfgemaakte cupcakes zijn een groot succes in de bakkerswinkel van Zilvers vader. Maar nu d... »
 
 
 
 
 

Gevaar op zee
Gevaar op zee
Eindelijk heeft Carlijn vakantie.<br/>Nu kan ze weg van die rotschool,<br/>waar ze al jaren getreiterd werd!<br/>Na de vakantie wordt ze een brugklasser.<br/... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek....op jongens
Meiden zijn gek....op jongens
Na de dood van haar vader verhuist Nikki met<br/>haar moeder naar een andere buurt. In haar<br/>nieuwe klas krijgt ze een plekje toegewezen<br/>in het groepj... »
 
 
 
 
 

Hoe ik mijn zus verloor aan kanker
Hoe ik mijn zus verloor aan kanker
<i>K met peren</i> is een indringend, liefdevol en ontroerend portret van twee zussen

Averil is 52 als ze de diagnose longkanker krijgt. Ze is vor... »
 
 
 
 
 

Wie is de dief?
Wie is de dief?
Als Linne haar praatpet opzet, kan ze met dieren praten. Ze ontdekt dat er dieren worden gestolen van de kinderboerderij. Van een konijntje hoort Linne wie d... »
 
 
 
 
 

Geheimen
Geheimen
Nieuwe avonturen tijdens de Fashion Week in Parijs.Joan gaat met haar moeder naar de Fashion Week in Parijs en mag twee mensen uitnodigen. Ze vraagt Hanna ... »
 
 
 
 
 

Meester Guppenstein
Meester Guppenstein
 »