Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mannenjacht
Mannenjacht
<b>De nieuwe thriller van bestsellerauteur Marion van de Coolwijk (al meer dan 3 miljoen boeken verkocht!)</b><br/><br/>Frank, Marc, Bart en Herman vormen al... »
 
 
 
 
 

Mangelvrouw
Mangelvrouw
Bette van Maanen ziet haar comfortabele leven in duigen vallen als haar man Lucas na een ongeluk in het ziekenhuis belandt. Als door een wonder overleeft hij... »
 
 
 
 
 

Meiden zijn gek... op jongens
Meiden zijn gek... op jongens
Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Na de dood van haar vader verhuist Nikki met haar moeder naar... »
 
 
 
 
 

De olijke tweeling in de dierentuin
De olijke tweeling in de dierentuin
Als de tweeling Thelma en Ellis Bongers de eerste prijs wint in een fotowedstrijd, mogen ze samen met de kinderen van hun klas een dagje naar de dierentuin. ... »
 
 
 
 
 

Rust zacht
Rust zacht
 »
 
 
 
 
 

Op zoek naar het verdwenen harnas
Op zoek naar het verdwenen harnas
Jard, zijn neef Rijk en zijn vrienden Daan, Vincent en Ize volgen de opleiding 'Ridders in de 21ste eeuw', die wordt gegeven op kasteel Rondeel. Er wordt ee... »
 
 
 
 
 

MZZLmeiden gaan los!
MZZLmeiden gaan los!
Hanna heeft besloten samen met Joan op kamers te gaan wonen. Hannaís ouders zijn echter niet enthousiast. Ze vinden haar veranderd sinds ze in de glamourwer... »
 
 
 
 
 

Ik ga lezen
Ik ga lezen
Lezen is leuk en leren lezen is eigenlijk nog leuker.

De teksten en tekeningen in deze boeken helpen kinderen een nieuwe wereld te ontdekken. De serie besla... »