Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katrina
Katrina
Als Katrina een punt zet achter haar relatie met Benno, wil ze ook weg uit haar omgeving. Een nieuwe horizon zal haar goeddoen en haar werkgevers komen met e... »
 
 
 
 
 

Huis van melken honing
Huis van melken honing
Het is 1962 en Sabine is een meisje van zeventien jaar. En ze is zwanger. Dat wordt niet geaccepteerd door haar stiefvader en Sabine moet ergens naartoe waar... »
 
 
 
 
 

Wat zei ik....
Wat zei ik....
<p>Dat Victorien Amsterdam achter zich laat in 'Wat zei ik' van Margreet Maljers, het vervolg op de roman 'Stapstenen', neemt haar vader haar bijzonder kwali... »
 
 
 
 
 

De heldere morgen
De heldere morgen
 »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 145
Jubileumomnibus 145
Jubileumomnibus 145 is een bundeling van de mooiste familieromans, met aan het eind twee korte verhalen van auteurs in dit genre. Deze jubileumomnibus heeft ... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar het eiland
Vlucht naar het eiland
Nadat Andra verlaten is door haar man, pakt ze haar spullen en vertrekt naar het eiland Wieringen. Daar ontmoet ze Rogier, die al enige tijd weduwnaar is. Hi... »
 
 
 
 
 

Eiland van mijn hart
Eiland van mijn hart
De familieroman ‘Eiland van mijn hart’ van Margreet Maljers is een zelfstandig te lezen vervolg op ‘Het verborgen eiland’. Nu de scheiding tussen And... »