Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Huis van melken honing
Huis van melken honing
Het is 1962 en Sabine is een meisje van zeventien jaar. En ze is zwanger. Dat wordt niet geaccepteerd door haar stiefvader en Sabine moet ergens naartoe waar... »
 
 
 
 
 

Katrina
Katrina
Als Katrina een punt zet achter haar relatie met Benno, wil ze ook weg uit haar omgeving. Een nieuwe horizon zal haar goeddoen en haar werkgevers komen met e... »
 
 
 
 
 

Laura's verzet
Laura's verzet
Prachtige roman van een dappere tiener in oorlogstijd. Boek met emotie, levensecht en spanning. In 1940 ontfermt de Alkmaarse familie Kellenaer zich over het... »
 
 
 
 
 

Midzomer
Midzomer
Tonya Kastelijn houdt zielsveel van haar zoontje Robbie, ook al valt het leven als alleenstaande moeder haar zwaar. Ze heeft alles over voor haar Robbie en m... »
 
 
 
 
 

De heldere morgen
De heldere morgen
 »
 
 
 
 
 

Twintig rode linten
Twintig rode linten
 »
 
 
 
 
 

Het zit in de familie
Het zit in de familie
De 14-jarige Ricky heeft er nooit een probleem van gemaakt dat Andries niet haar echte vader is. Hij behandelt haar als zijn eigen kind, dus ze komt niets te... »
 
 
 
 
 

Wat zei ik....
Wat zei ik....
<p>Dat Victorien Amsterdam achter zich laat in 'Wat zei ik' van Margreet Maljers, het vervolg op de roman 'Stapstenen', neemt haar vader haar bijzonder kwali... »