Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Goud waard
Goud waard
‘Goud waard’ van Margreet Maljers is een heerlijk kort verhaal over een broer en zus die heel verschillend zijn, maar toch ook altijd op elkaar kunnen b... »
 
 
 
 
 

Lawaai om een koker
Lawaai om een koker
 »
 
 
 
 
 

De gids
De gids
Het is 1939 en Elja heeft net haar eindexamen achter de rug. Als ze hoort dat een Joodse familie het land ontvlucht, neemt zij hun stoffenzaak in Alkmaar ove... »
 
 
 
 
 

De ramp van '53
De ramp van '53
De omnibus 'De ramp van '53' bevat drie romans over de watersnoodramp. Deze ramp is stevig verankerd in het collectieve geheugen, en niet voor niets. Want ho... »
 
 
 
 
 

Midzomer
Midzomer
Tonya Kastelijn houdt zielsveel van haar zoontje Robbie, ook al valt het leven als alleenstaande moeder haar zwaar. Ze heeft alles over voor haar Robbie en m... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket september 2013
VCL-serie pakket september 2013
Pakket besteet uit 2 boeken: "Het zit in de familie" Margreet Maljers en "Onthulling in de wind" Henny Thijssing-Boer en José Vriens. "Het zit in de familie... »
 
 
 
 
 

Februari
Februari
De entree van pianolerares Sofie Vrielandt, die verhuist van Groningen naar Middelburg, loopt anders dan ze zich had voorgesteld.Ze raakt betrokken bij het w... »