Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zon over het eiland
Zon over het eiland
Andra weet niet wat haar overkomt: ze is zwanger! En dat terwijl ze al vier oudere kinderen uit een vorig huwelijk heeft. Ze kan haar geluk kan niet op. Maar... »
 
 
 
 
 

Licht over de stad
Licht over de stad
Licht over de stad van Margreet Maljers speelt zich af in het jaar 1943. Hoofdpersoon Elja van Lier en haar tantes runnen een textielzaak waar ze af en toe o... »
 
 
 
 
 

Vcl serie pakket 2011- November
Vcl serie pakket 2011- November
VCL Serie Pakket 2011- November »
 
 
 
 
 

Erfenis in november
Erfenis in november
 »
 
 
 
 
 

Zomercocktail
Zomercocktail
Een heerlijke leesbundel met pittige jonge meiden in de hoofdrol. Sandrine is in De heldere morgen van Margreet Maljers een ondernemende meid, die zich door ... »
 
 
 
 
 

Midzomer
Midzomer
Tonya Kastelijn houdt zielsveel van haar zoontje Robbie, ook al valt het leven als alleenstaande moeder haar zwaar. Ze heeft alles over voor haar Robbie en m... »
 
 
 
 
 

Februari
Februari
De entree van pianolerares Sofie Vrielandt, die verhuist van Groningen naar Middelburg, loopt anders dan ze zich had voorgesteld.Ze raakt betrokken bij het w... »
 
 
 
 
 

Midzomer
Midzomer
Midzomer van Margreet Maljers, een sfeervolle roman Tonya Kastelijn houdt zielsveel van haar zoontje Robbie, ook al valt het leven als alleenstaande moeder h... »