Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Katrina
Katrina
Als Katrina een punt zet achter haar relatie met Benno, wil ze ook weg uit haar omgeving. Een nieuwe horizon zal haar goeddoen en haar werkgevers komen met e... »
 
 
 
 
 

Huis van melken honing
Huis van melken honing
Het is 1962 en Sabine is een meisje van zeventien jaar. En ze is zwanger. Dat wordt niet geaccepteerd door haar stiefvader en Sabine moet ergens naartoe waar... »
 
 
 
 
 

Zon over het eiland
Zon over het eiland
Andra weet niet wat haar overkomt: ze is zwanger! En dat terwijl ze al vier oudere kinderen uit een vorig huwelijk heeft. Ze kan haar geluk kan niet op. Maar... »
 
 
 
 
 

Het zit in de familie
Het zit in de familie
De 14-jarige Ricky heeft er nooit een probleem van gemaakt dat Andries niet haar echte vader is. Hij behandelt haar als zijn eigen kind, dus ze komt niets te... »
 
 
 
 
 

Goud waard
Goud waard
‘Goud waard’ van Margreet Maljers is een heerlijk kort verhaal over een broer en zus die heel verschillend zijn, maar toch ook altijd op elkaar kunnen b... »
 
 
 
 
 

De gids
De gids
Het is 1939 en Elja heeft net haar eindexamen achter de rug. Als ze hoort dat een Joodse familie het land ontvlucht, neemt zij hun stoffenzaak in Alkmaar ove... »
 
 
 
 
 

Zomercocktail
Zomercocktail
Een heerlijke leesbundel met pittige jonge meiden in de hoofdrol. Sandrine is in De heldere morgen van Margreet Maljers een ondernemende meid, die zich door ... »
 
 
 
 
 

De ramp van '53
De ramp van '53
De omnibus 'De ramp van '53' bevat drie romans over de watersnoodramp. Deze ramp is stevig verankerd in het collectieve geheugen, en niet voor niets. Want ho... »