Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het zit in de familie
Het zit in de familie
De 14-jarige Ricky heeft er nooit een probleem van gemaakt dat Andries niet haar echte vader is. Hij behandelt haar als zijn eigen kind, dus ze komt niets te... »
 
 
 
 
 

Licht over de stad
Licht over de stad
Licht over de stad van Margreet Maljers speelt zich af in het jaar 1943. Hoofdpersoon Elja van Lier en haar tantes runnen een textielzaak waar ze af en toe o... »
 
 
 
 
 

Sterren voor Swanet
Sterren voor Swanet
Swanet werkt met veel plezier bij een bank in de stad. Op een alledaagse morgen wordt haar rustige leventje door een bankoverval verstoord. hoewel de twee ov... »
 
 
 
 
 

De gids
De gids
Het is 1939 en Elja heeft net haar eindexamen achter de rug. Als ze hoort dat een Joodse familie het land ontvlucht, neemt zij hun stoffenzaak in Alkmaar ove... »
 
 
 
 
 

Zon over het eiland
Zon over het eiland
Andra weet niet wat haar overkomt: ze is zwanger! En dat terwijl ze al vier oudere kinderen uit een vorig huwelijk heeft. Ze kan haar geluk kan niet op. Maar... »
 
 
 
 
 

Een jaar Janna
Een jaar Janna
 »
 
 
 
 
 

Goud waard
Goud waard
‘Goud waard’ van Margreet Maljers is een heerlijk kort verhaal over een broer en zus die heel verschillend zijn, maar toch ook altijd op elkaar kunnen b... »
 
 
 
 
 

Kerst zonder kaarsen
Kerst zonder kaarsen
 »