Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sprong in de leegte
Sprong in de leegte
Cornelie Vergouwe heeft op haar zestiende nog nooit een vriend of vriendin gehad. Ze begrijpt haar leeftijdsgenoten niet en leeftijdgenoten begrijpen haar ni... »
 
 
 
 
 

Ogen van de condor
Ogen van de condor
'Is de truck weg?' vroeg ik. 'Hebben ze die ook gestolen?'Miguel draaide zich woedend om. 'Als dat alles was! Ze hebben mijn zus!'Ik hapte naar adem. Liseth,... »
 
 
 
 
 

Miss Dakloos
Miss Dakloos
Wat als ik hem vermoord had? schrijft Ama in haar dagboek. `Hem , dat is haar stiefvader. Bijna haar hele leven is ze door hem mishandeld en misbruikt. Ten s... »
 
 
 
 
 

Kus me kus me niet
Kus me kus me niet
Samir! riep Marike in gedachten. Kom! Kom nu!Ze hoopte zo hard dat het pijn deed. In haar borst verstopten zich alle dingen die ze Samir moest zeggen, alle p... »
 
 
 
 
 

Kletskolonel
Kletskolonel
 »
 
 
 
 
 

Kus
Kus
Er staat een zilvergrijze Porsche bij de ingang van het bos als Marjon erlangs loopt. Ze bukt een beetje om te zoen of haar vader erin zit. Dat doet ze altij... »
 
 
 
 
 

Blauwtje
Blauwtje
<i>Overal flikkeren ze me eruit. Zet mij in een groep en ik ga raar doen. Ik schaam me dood, maar dat is achteraf. Achteraf is alles makkelijk, dan zie je de... »
 
 
 
 
 

De tanden van Dooie Pier
De tanden van Dooie Pier
Sibbe vindt een zakje met tanden en kiezen. Mensentanden! Niet in een graf, maar zomaar in hun schuur. Ergens loopt een moordenaar rond. Maar niemand gelooft... »
 
 
 
 
 

Monddood
Monddood
 »