Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Survival
Survival
<i>Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn best doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. <... »
 
 
 
 
 

eBookstick - Rooie_oortjesstick
eBookstick - Rooie_oortjesstick
Rooie_oortjesstick<br/><br/>5 zinderende ebooks van Lydia Rood op een usb-stick in een metalen geschenkverpakking<br/><br/><br/>Louter lust<br/>Nu seks weer ... »
 
 
 
 
 

Kletskolonel
Kletskolonel
 »
 
 
 
 
 

Monddood
Monddood
 »
 
 
 
 
 

Ali's oorlog
Ali's oorlog
Yessin zit klem tussen twee werelden. Thuis, waar zijn ouders willen dat hij een goede Cito-toets maakt, zodat hij naar het vwo kan. En school, waar Ali de k... »
 
 
 
 
 

Rotkind
Rotkind
 »
 
 
 
 
 

Voorgoed verdwenen?
Voorgoed verdwenen?
<i>Tije haalde diep adem en liet zich in het donkere water zakken tot op de bodem. Bodem? Onder zijn voeten voelde hij iets zachts. Iets wat meegaf, maar toc... »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
een sensuele usb-stick met vijf boeken vol erotische verhalen (romans en columns) van de veelgelezen auteur Lydia Rood, geleverd in een fraai metalen geschen... »
 
 
 
 
 

Kathelijne van Kenau
Kathelijne van Kenau
Begin 2014 komt de spectaculaire historische oorlogsfilm `Kenau in de bioscoop. Een fantastische cast (met o.a. Monic Hendrickx en Sallie Harmsen als haar do... »