Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hartfalen
Hartfalen
HARTFALEN is een Veluwse novelle, een weemoedige vertelling in een weergaloze stijl met alle ingrediënten die je van de auteur mag verwachten: sfeer, humor,... »
 
 
 
 
 

Het kompas van het hart
Het kompas van het hart
Kaai en Sara varen naar Schier op hun vlot. Dan vaart de veerboot voorbij. Die pikt hen op. Zo gaat het lekker snel! Maar dan raakt Kaai Sara kwijt... Is ze ... »
 
 
 
 
 

Overleven op Drakeneiland
Overleven op Drakeneiland
Mark vindt zichzelf een avontuurlijke jongen. Het is toch leuk om kikkers te kweken in het bad?
Grote mensen denken anders over Mark: hij is een lastpak. Sle... »
 
 
 
 
 

Eenling
Eenling
Robert René Termijtelen en Richard Termijtelen halen al hun hele leven geintjes uit: niemand kan de tweeling uit elkaar houden. Als ze een bank drie miljoen... »
 
 
 
 
 

Juf Waz Noenka op de vlucht
Juf Waz Noenka op de vlucht
Breg en Bo en hun klasgenoten krijgen een invaljuf. Maar deze juf spreekt een onbekende taal. ‘Boenórreje, mi kai Waz Noenka!’ De kinderen hebben de taa... »
 
 
 
 
 

Vuurproef
Vuurproef
 »
 
 
 
 
 

De sprookjes van Degouve
De sprookjes van Degouve
Op een ochtend riep de prins mij bij zich.‘Kameraad,’ zei hij. ‘Je bent mijn trouwste vriend en ik weet niet aan wie ik het anders moet vragen.’‘Ze... »
 
 
 
 
 

Monddood
Monddood
 »
 
 
 
 
 

Papegaaien liegen niet
Papegaaien liegen niet
Morgen ben ik rijk, denkt Mateo. Hij zet al zijn stiekem gespaarde geld in op een vechthaan, dan kan hij een honkbalhandschoen kopen. Want overdag rommelt zi... »