Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sprong in de leegte
Sprong in de leegte
Cornelie Vergouwe heeft op haar zestiende nog nooit een vriend of vriendin gehad. Ze begrijpt haar leeftijdsgenoten niet en leeftijdgenoten begrijpen haar ni... »
 
 
 
 
 

Ogen van de condor
Ogen van de condor
'Is de truck weg?' vroeg ik. 'Hebben ze die ook gestolen?'Miguel draaide zich woedend om. 'Als dat alles was! Ze hebben mijn zus!'Ik hapte naar adem. Liseth,... »
 
 
 
 
 

Broeders van de zesde dag
Broeders van de zesde dag
World Missions: Clandestiene operaties voor het goede doel

World Missions lijkt een onschuldige charitatieve instelling, gefinancierd door de chiq... »
 
 
 
 
 

Miss Dakloos
Miss Dakloos
Wat als ik hem vermoord had? schrijft Ama in haar dagboek. `Hem , dat is haar stiefvader. Bijna haar hele leven is ze door hem mishandeld en misbruikt. Ten s... »
 
 
 
 
 

Nframa, zwarte ster
Nframa, zwarte ster
Ik ga naar Europa, zei Nframa achteloos tegen zijn broer Sammy en zijn vriend Yakubu. Dat was zijn zestiende verjaardag voor hem: dat hij hardop zei hoe hij ... »
 
 
 
 
 

Dochters van de verlossing
Dochters van de verlossing
World Missions lijkt een onschuldige charitatieve instelling - maar achter die façade gaan minder onschuldige praktijken schuil. In de strijd voor het goede... »
 
 
 
 
 

Titel onbekend
Titel onbekend
een sensuele usb-stick met vijf boeken vol erotische verhalen (romans en columns) van de veelgelezen auteur Lydia Rood, geleverd in een fraai metalen geschen... »
 
 
 
 
 

Ridders van Rosande
Ridders van Rosande
<i> ‘Vader? Laat mij mijn broers gaan zoeken.’ <i>
<i> ‘Jij?’ Haar vader barstte in lachen uit. <i>

Als ook haar zesde, haar lievelingsbroer, het h... »
 
 
 
 
 

Zilte stranden
Zilte stranden
 »
 
 
 
 
 

Survival
Survival
<i>Het maakt niet uit wat ik doe of niet doe. Maakt niet uit hoe ik mijn best doe. Er is iets met me waardoor niemand van me kan houden. Wist ik maar wát. <... »