Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Caleidoscoop
Caleidoscoop
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de cl... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Negen maanden nadat Anouk van Merwede haar man Thijs in een auto-ongeluk verloor, heeft ze haar leven weer aardig op de rails. Dan wordt journalist Aart Buri... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
VRIJ SPELAls haar vader een zeventienjarige jongen doodschiet, komt Emma's leven in gevaarOp een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politie... »
 
 
 
 
 

Tweestrijd
Tweestrijd
Hanna's wereldje is perfect. Voor de buitenwereld althans, want al vanaf het begin van haar huwelijk met de rijke en gerenommeerde gynaecoloog AxelKolman w... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast

</br>
Tia en Mike Baye hadden nooit gedacht dat ze in een stel overbezorgde ouders zouden veranderen. Maar hun tienerzoon Adam is ongewoon afwezig. En na de... »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Winnaar Schaduwprijs 2011!!!Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad. ... »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
Eén ongeluk. Twee gezinnen. Wat is de link?Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsen... »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
Drie jaar geleden zijn Judi en Leila gevlucht en ondergedoken in Amsterdam, om aan de dodelijke eerwraak van Leila's familie te ontkomen. Maar als Leila zwaa... »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
Vroeg of laat wordt de rekening voor oude fouten alsnog gepresenteerd. Zo ook bij Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Als haar grote... »