Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna maakt ruzie
Anna maakt ruzie
Een herkenbaar verhaal over ruziemaken en het weer goedmaken. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema. Anna en haar broertje Lar... »
 
 
 
 
 

De Kerstman
De Kerstman
Kleine Handjes De Kerstman »
 
 
 
 
 

Anna ruimt op
Anna ruimt op
Anna is Konijn kwijt.Ze kan hem nergens vinden.Niet tussen de blokken en niet tussen de poppen.Wat een rommel! Waar is Konijn nu toch gebleven?Misschien moet... »
 
 
 
 
 

Klaasje Sinterklaasje
Klaasje Sinterklaasje
Een grappig en ontroerend verhaal over een jongetje dat helemaal opgaat in zijn fantasie. Een boek boordevol liefde voor de Sint. Voor kinderen vanaf 3 jaar.... »
 
 
 
 
 

Goudlokje
Goudlokje
Een warme en originele versie van het klassieke sprookje over Goudlokje en de drie beren. Voor kinderen vanaf 4 jaar.Midden in het bos staat een gezellig ber... »
 
 
 
 
 

Anna op de kermis
Anna op de kermis
Vandaag komt opa Anna halenom samen naar de kermis te gaan.Anna gaat een paar keer op de draaimolen,vist eendjes en mag een cadeautje kiezen.Daarna gaan opa ... »
 
 
 
 
 

Anna en haar lieve oma
Anna en haar lieve oma
Een herkenbaar verhaal over een lieve oma én een lieve Anna. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema.Anna gaat logeren bij oma.... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi op stap met de klas
Heksje Mimi op stap met de klas
Vertel- en voorleesplaten voor in de kleuterklas of het kinderdagverblijf.<br/><br/>Vandaag gaat Heksje Mimi met de hele klas op stap naar de heksenbinnenspe... »
 
 
 
 
 

Lou in het herfstbos
Lou in het herfstbos
Iedereen is anders. Zo ook in dit grappige en herkenbare verhaal over een herfstwandeling in het bos. Lou toont hoe mooi en divers onze samenleving is. Voor ... »