Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het kerstpakket
Het kerstpakket
Bij Kerst hoort een kerstpakket. Zo'n luxe doos met allerlei verrassingen: zoutjes, wijn, ragout, chocolade en andere _ jne dingen (die je misschien zelf noo... »
 
 
 
 
 

Een onverwachte regenboog
Een onverwachte regenboog
Joke Verweerd vierde onlangs haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Al haar romans en verhalenbundels vonden de weg naar een groot lezerspubliek zoals ... »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
In dit prachtige luisterboek kunt u genieten van een selectie uit Joke Verweerds verhalenbundel <i>Spiegeling</i>, gelezen door de auteur zelf. De verhalenbu... »
 
 
 
 
 

Joost en Maartje
Joost en Maartje
 »
 
 
 
 
 

Dit ben ik!
Dit ben ik!
 »
 
 
 
 
 

Stuifzand
Stuifzand
Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haa... »
 
 
 
 
 

Binnenstebuiten
Binnenstebuiten
'Goed! Er is niet zo veel veranderd, ze was al zo lang niet meer thuis,' zeg ik tegen mensen die vragen hoe het met me gaat. Dan knikken ze, maar ik zie het ... »
 
 
 
 
 

De beste kerstverhalen van Mozaïek
De beste kerstverhalen van Mozaïek
De beste kerstverhalen van Mozaïek van Irma Joubert, Guurtje Leguijt, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Joke Verweerd e.a. bevat een keuze van de beste kerstv... »
 
 
 
 
 

Bob zegt sorry
Bob zegt sorry
Bob vliegt door het bos. Het bos is vol vrolijke geluiden. Dat ziet er gezellig uit! Alle dieren zijn aan het spelen. Bob wil ook spleen.
Hij duikt naar bene... »