Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, Indonesië, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

De beste kerstverhalen van Mozaïek
De beste kerstverhalen van Mozaïek
De beste kerstverhalen van Mozaïek van Irma Joubert, Guurtje Leguijt, Arie Kok, Frans Willem Verbaas, Joke Verweerd e.a. bevat een keuze van de beste kerstv... »
 
 
 
 
 

Een dier voor roos
Een dier voor roos
Met informatie over mieren. »
 
 
 
 
 

Stuifzand
Stuifzand
Nadat Paula Sterrenbos op haar zeventiende bevalt van een dochter, vertrekt ze naar Toronto. Haar dochter Julia laat ze achter bij haar moeder Christa en haa... »
 
 
 
 
 

Verhalenmozaiek
Verhalenmozaiek
Deze Verhalenmozaek nr 1 geschikt voor alle lezers. De auteurs schreven totaal verschillende verhalen en dat levert een boeiend palet aan proza op van spann... »
 
 
 
 
 

Omdat jij het bent
Omdat jij het bent
Een uitstekend cadeau om te laten zien dat je iemand waardeert om wie hij is! »
 
 
 
 
 

Weer en wind
Weer en wind
<p><em>Weer en wind</em> van Joke Verweerd is een ontroerende verhaalbundel met de mooiste verhalen uit Jokes schrijverscarrière én een aantal nieuwe verha... »
 
 
 
 
 

De naald is zoek
De naald is zoek
Met informatie over naaien. »
 
 
 
 
 

Wakker worden in het licht
Wakker worden in het licht
Dertig meditatieve teksten, zowel geschikt voor persoonlijke verdieping als voor vieringen rond Pasen.<br/><br/>Na de succesvolle bundel Opluisteren komt de ... »
 
 
 
 
 

Het kerstpakket
Het kerstpakket
Bij Kerst hoort een kerstpakket. Zo’n luxe doos met allerlei verrassingen: zoutjes, wijn, ragout, chocolade en andere fijne dingen (die je misschien zelf n... »