Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opluisteren
Opluisteren
Wat de christelijke feesten gemeen hebben, is dat ze teruggaan op Het Verhaal. Het verhaal over hoe God met mensen omgaat, hoe Hij zelf mens werd om anderen ... »
 
 
 
 
 

Vogelvlucht
Vogelvlucht
Matthy heeft op het laatste moment haar vlucht naar Jakarta gecanceld. Haar vriendin en reisgenoot Annis begrijpt heel goed dat Matthy haar relatie met Swede... »
 
 
 
 
 

Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet
Natuurlijk is er voor elke dag wel een bijbeltekst te 'vinden', maar in dit bijzondere dagboek gaat het om 'krijgen'. Elke dag kun je blindelings een kaartje... »
 
 
 
 
 

Een onverwachte regenboog
Een onverwachte regenboog
Joke Verweerd vierde onlangs haar vijfentwintigjarig jubileum als auteur. Al haar romans en verhalenbundels vonden de weg naar een groot lezerspubliek zoals ... »
 
 
 
 
 

Bob zegt sorry
Bob zegt sorry
Bob vliegt door het bos. Het bos is vol vrolijke geluiden. Dat ziet er gezellig uit! Alle dieren zijn aan het spelen. Bob wil ook spleen.
Hij duikt naar bene... »
 
 
 
 
 

De wintertuin
De wintertuin
<p>De debuutroman van Joke Verweerd, <em>De wintertuin, </em>verschijnt vanwege Jokes 25-jarig schrijversjubileum in een mooie jubileumeditie. Een verhaal ov... »
 
 
 
 
 

Dit ben ik
Dit ben ik
Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en je lichaam maken je tot de persoon die je bent. De oude Egyptenaren waren zich hier he... »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
Een nieuwe bundel verhalen van Joke Verweerd! In Spiegeling krijgen we een glimp te zien van emoties die mensen doormaken tijdens grote en kleine gebeurtenis... »
 
 
 
 
 

Paradiso
Paradiso
Een mens ontleent zijn identiteit aan zijn herinneringen. Wies Schonewille is een capabel en gewaardeerd maatschappelijk werkster. Maar als ze een groepsther... »
 
 
 
 
 

De jongen met de vechthaan
De jongen met de vechthaan
Firman woont met zijn oma in een klein dorpje in IndonesiĆ«.Hij gaat naar de school van de zendelingen, maar mag van zijn oma verder niets met het christelij... »