Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op de Huid
Op de Huid
'Kun je sterk worden door je zwakte te leren kennen?'<br/><br/>Renske Hofstra is volkomen ontredderd: haar partner Peer is vermoord. Renske komt tot het bese... »
 
 
 
 
 

Seizoenen
Seizoenen
Seizoenen van Joke Verweerd is een dichtbundel waarin Jokes mooiste gedichten zijn opgenomen.Bij vele gelegenheden schreef Joke Verweerd haar gedichten. In a... »
 
 
 
 
 

Display met 4 geschenkproducten
Display met 4 geschenkproducten
Display met 4 geschenkproducten »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
Een nieuwe bundel verhalen van Joke Verweerd! In Spiegeling krijgen we een glimp te zien van emoties die mensen doormaken tijdens grote en kleine gebeurtenis... »
 
 
 
 
 

Verhalenmozaiek
Verhalenmozaiek
Deze Verhalenmozaek nr 1 geschikt voor alle lezers. De auteurs schreven totaal verschillende verhalen en dat levert een boeiend palet aan proza op van spann... »
 
 
 
 
 

Daan doet het zelf
Daan doet het zelf
Met informatie over de bouwmarkt. »
 
 
 
 
 

Het kerstpakket
Het kerstpakket
Bij Kerst hoort een kerstpakket. Zo'n luxe doos met allerlei verrassingen: zoutjes, wijn, ragout, chocolade en andere _ jne dingen (die je misschien zelf noo... »
 
 
 
 
 

Spiegeling
Spiegeling
In dit prachtige luisterboek kunt u genieten van een selectie uit Joke Verweerds verhalenbundel <i>Spiegeling</i>, gelezen door de auteur zelf. De verhalenbu... »
 
 
 
 
 

Joost en Maartje
Joost en Maartje
 »
 
 
 
 
 

Opnieuw beginnen
Opnieuw beginnen
Het korte verhaal van Joke Verweerd is één van de best gelezen en hoogst gewaardeerde rubrieken van opinieblad CV-Koers. Dat is niet verwonderlijk: Joke Ve... »