Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Retour Rantepao
Retour Rantepao
Wouter en Ine hebben dertig jaar geleden de keuze gemaakt om met hun dochtertje Mirjam naar Rantepao, Indonesië, te vertrekken, de zending in. Na een dramat... »
 
 
 
 
 

Licht aan de lucht
Licht aan de lucht
kerstverhalen en -gedichten »
 
 
 
 
 

Feest voor Stef Stekel
Feest voor Stef Stekel
Stef heeft een strik om zijn stekel. Hij weet niet precies waarom. ... »
 
 
 
 
 

De wintertuin
De wintertuin
<p>De debuutroman van Joke Verweerd, <em>De wintertuin, </em>verschijnt vanwege Jokes 25-jarig schrijversjubileum in een mooie jubileumeditie. Een verhaal ov... »
 
 
 
 
 

Horizon
Horizon
Library Edition »
 
 
 
 
 

Verdwalen en thuiskomen
Verdwalen en thuiskomen
Juist in de donkere wintermaanden en rond het Kerstfeest, als het leven zich terugtrekt binnen de warmte van het huis, gaan we op zoek naar verhalen die vert... »
 
 
 
 
 

Vogelvlucht
Vogelvlucht
Matthy heeft op het laatste moment haar vlucht naar Jakarta gecanceld. Haar vriendin en reisgenoot Annis begrijpt heel goed dat Matthy haar relatie met Swede... »
 
 
 
 
 

Pareloester
Pareloester
<p>Wessel en Anne, beiden arts, hebben één dochter, Fleur. Fleur is lichamelijk en verstandelijk gehandicapt. De teleurstelling dat er ondanks al hun liefd... »
 
 
 
 
 

Een lek in de straat
Een lek in de straat
Met informatie over water. »
 
 
 
 
 

Woorden van liefde
Woorden van liefde
Ik draag je, zeg jij wat je ziet? Mooier dan door jouw ogen zie ik het niet... <br/><br/>Liefde is optillen en opgetild worden.<br/><br/>Joke Verweerd (1954)... »