Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geheime kamers
Geheime kamers
JEROEN BROUWERS<br/>GEHEIME KAMERS<br/><br/>Geheime kamers is Brouwers" grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad g... »
 
 
 
 
 

Bittere bloemen
Bittere bloemen
Grijsaard maakt tegen zijn zin een cruise over de Middellandse Zee. Als ex-rechter, ex-politicus en ex-schrijver heeft hij voldoende om op terug te zien, wat... »
 
 
 
 
 

Het verzonkene
Het verzonkene
Jeroen Brouwers beleefde in NederlandsIndie zijn kinderjaren. In deze roman haalt hij herinneringen op aan deze tijd en het verloren landschap van zijn jeugd... »
 
 
 
 
 

De zondvloed
De zondvloed
Het magnum opus van Brouwers<br/><br/>'Hoe komt het dat ik ben geworden wie ik ben?'<br/><br/>Jeroen Brouwers werd geboren in Indië, thans Indonesië, en br... »
 
 
 
 
 

De weg naar deSuite
De weg naar deSuite
 »
 
 
 
 
 

Stoffer & blik
Stoffer & blik
In het jaar van zijn literaire debuut, 1964, trad hij in dienst van de Brusselse uitgeverij Manteau, waarover de oprichtster, Angèle Manteau, tot 1970 de di... »
 
 
 
 
 

Geheime kamers
Geheime kamers
Geheime kamers is Brouwers" grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en –bederf, hypocrisie en verraad gevolgd door vergelding. In filmische scène... »
 
 
 
 
 

Dijk;Het hout;Ik kom terug
Dijk;Het hout;Ik kom terug
Bevat 'DIJK' van H.M. van den Brink; 'Het hout' van Jeroen Brouwers en 'Ik kom terug' van Adriaan van Dis. »
 
 
 
 
 

Hamerstukken
Hamerstukken
Alle polemieken en korzeligheden<br/><br/>Feit blijft dat Brouwers na het overlijden van Hermans en de vervroegde pensionering van Komrij zonder concurrentie... »
 
 
 
 
 

Correspondentie
Correspondentie
 »