Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geheime kamers
Geheime kamers

JEROEN BROUWERS

GEHEIME KAMERSGeheime kamers is Brouwers" grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en –bederf, hypocrisie en verraad gevo... »
 
 
 
 
 

Bittere bloemen
Bittere bloemen
Grijsaard maakt tegen zijn zin een cruise over de Middellandse Zee. Als ex-rechter, ex-politicus en ex-schrijver heeft hij voldoende om op terug te zien, wat... »
 
 
 
 
 

Het verzonkene
Het verzonkene
Jeroen Brouwers beleefde in NederlandsIndie zijn kinderjaren. In deze roman haalt hij herinneringen op aan deze tijd en het verloren landschap van zijn jeugd... »
 
 
 
 
 

Onnoemelijk geluk
Onnoemelijk geluk
Literaire Juweeltjes. De veelbekroonde auteur Jeroen Brouwers, die uitvoerig onderzoek deed... »
 
 
 
 
 

Het hout
Het hout
In een door kloosterlingen geleid jongenspensionaat vindt in de jaren vijftig van de vorige eeuw seksueel misbruik, sadisme en vernedering plaats.
Broeder Bo... »
 
 
 
 
 

Over Godfried Bomans
Over Godfried Bomans
Godfried Bomans was de beroemdste en meest gelezen Nederlandse schrijver van zijn tijd. Erik of het klein insectenboek behoort met Pieter Bas en Sprookjes to... »
 
 
 
 
 

De weg naar deSuite
De weg naar deSuite
 »
 
 
 
 
 

Hamerstukken
Hamerstukken
Alle polemieken en korzeligheden<br/><br/>Feit blijft dat Brouwers na het overlijden van Hermans en de vervroegde pensionering van Komrij zonder concurrentie... »