Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Geheime kamers door Jeroen Brouwers

- Geheime kamers
 
 
 
 
 
(5)

Jeroen Brouwers schrijft een boek, en hij doet dat goed. Het was de tweede keer al dat ik dit werk las, en opnieuw sloeg ik het na 488 pagina’s verbijsterd... »

- Geheime kamers
 
 
 
 
 
(5)

Geheime kamers is een roman over geheime liefdes, huwelijksontrouw, verraad aan je kind, verraad aan je partner, maar vooral ook verraad aan jezelf, hypocris... »

Boeken zoals Geheime kamers door Jeroen Brouwers

Bezonken rood
Bezonken rood
Samen met zijn moeder bracht Jeroen Brouwers zijn kleuterjaren door in het Japanse interneringskamp Tjideng op Java. In de roman Bezonken rood heeft hij op aangrijpende wijze zijn herinneringen verwerkt aan deze periode uit zijn jeugd. ... »
Een ontgoocheling
Een ontgoocheling
EEN ONTGOOCHELING is het tweede deel van het Volledig werk van Willem Elsschot 18821960 in een kritische leeseditie bezorgd door het Constantijn Huygens Instituut der Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Na jaren zorgvuldi... »
Een heel kleine geschiedenis van bijna alles
Een heel kleine geschiedenis van bijna alles
Waar komt de wereld vandaan? Hoe lang is de mens al op de aarde? Hoe groot is het heelal? Vragen die niet alleen volwassenen, maar ook kinderen stellen. Want juist kinderen kunnen een onstilbare nieuwsgierigheid aan de dag leggen als het... »

Prikbord

Johanna
Johanna heeft Geheime kamers door Jeroen Brouwers toegevoegd aan haar collectie.
25 September 2014, 10:10:17
Geheime kamers
Marco
Marco heeft Geheime kamers door Jeroen Brouwers toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

28 Januari 2014, 20:59:15
Geheime kamers
Herman
Herman heeft een recensie geschreven over Geheime kamers door Jeroen Brouwers.
“Jeroen Brouwers schrijft een boek, en hij doet dat goed. Het was de tweede keer al dat ik dit werk las, en opnieuw sloeg ik het na 488 pagina’s verbijsterd dich...” »
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2013, 14:13:53
Geheime kamers