Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geheime kamers
Geheime kamers
JEROEN BROUWERS<br/>GEHEIME KAMERS<br/><br/>Geheime kamers is Brouwers" grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad g... »
 
 
 
 
 

Bittere bloemen
Bittere bloemen
Grijsaard maakt tegen zijn zin een cruise over de Middellandse Zee. Als ex-rechter, ex-politicus en ex-schrijver heeft hij voldoende om op terug te zien, wat... »
 
 
 
 
 

Het verzonkene
Het verzonkene
Jeroen Brouwers beleefde in NederlandsIndie zijn kinderjaren. In deze roman haalt hij herinneringen op aan deze tijd en het verloren landschap van zijn jeugd... »
 
 
 
 
 

Tune Up!
Tune Up!
 »
 
 
 
 
 

De laatste deur
De laatste deur
In ‘De laatste deur’ beschrijft Jeroen Brouwers de levensomstandigheden van Nederlandstalige auteurs en hoe die hen tot zelfmoord hebben aangezet, alsmed... »
 
 
 
 
 

Geheime kamers
Geheime kamers
Geheime kamers is Jeroen Brouwers’ grote roman over geheime liefdes, huwelijksbedrog en -bederf, hypocrisie en verraad gevolgd door vergelding. In filmisch... »
 
 
 
 
 

De jaargetijden
De jaargetijden
Jeroen Brouwers heeft een sterk samenhangend oeuvre geschreven, waarin sprake is van ?reeksen? (Kladboeken en Feuilletons) en van boeken die een meerdelige t... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon
In dit boek treft met vijftien essays over in hoofdzaak buitenlandse schrijverszelfmoordenaars uit de twintigste eeuw. Hun namen zijn dikwijls beroemd van R... »
 
 
 
 
 

Zonsopgangen boven zee
Zonsopgangen boven zee
'Zonsopgangen boven zee' vertelt over een veertigjarige man en zijn jonge geliefde Aurora, met wie hij vast komt te zitten in een lift. De roman is een minut... »