Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Waar is de schat?
Waar is de schat?
Dit is een AVI strip voor beginnende lezers. Tim ziet een man met een haak. Het is een piraat met een schatkaart! Hij gaat op zoek naar de schat en Tim volgt... »
 
 
 
 
 

Superteek!
Superteek!
Spannend stripboek op AVI E5 voor kinderen vanaf 8 jaar. Over Jop die met zijn ouders op vakantie gaat, maar geen rekening houdt met de Superteek! De gevaarl... »
 
 
 
 
 

Scheurkalender
Scheurkalender
een schooljaar lang elke dag zelf lezen!
Met deze maan roos vis scheurkalender word je een schooljaar lang elke dag verrast door een pagina die je zelf kan l... »
 
 
 
 
 

Woordenmaker
Woordenmaker
zelf woordjes maken : met zelfcontrole voor meer dan 100 woorden »
 
 
 
 
 

Ben ik al beroemd?
Ben ik al beroemd?
Claudia kan het haast niet geloven. Er komt een speciale editie voor kinderen van 'Ben ik al beroemd?'. Haar favoriete tv-programma! En zij mag samen met vij... »
 
 
 
 
 

Rafa wil drummen
Rafa wil drummen
Rafa weet één ding zeker. Hij wil later drummer worden. En wereldberoemd! Net als zijn opa. Hij tikt en slaat op alles. Op alles wat los en vast zit. Maar ... »
 
 
 
 
 

Woordenmaker
Woordenmaker
Met de Woordenmaker kan uw kind meer dan 100 eenvoudige woorden maken. Zo leert het op een speelse manier de verschillende letters aan de goede klanken te ko... »
 
 
 
 
 

op weg met ol
op weg met ol
 »
 
 
 
 
 

Groep 7
Groep 7
 »
 
 
 
 
 

Het is feest!
Het is feest!
werkboek lezen voor kleuters »