Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Superteek!
Superteek!
Spannend stripboek op AVI E5 voor kinderen vanaf 8 jaar. Over Jop die met zijn ouders op vakantie gaat, maar geen rekening houdt met de Superteek! De gevaarl... »
 
 
 
 
 

Scheurkalender
Scheurkalender
een schooljaar lang elke dag zelf lezen!
Met deze maan roos vis scheurkalender word je een schooljaar lang elke dag verrast door een pagina die je zelf kan l... »
 
 
 
 
 

op weg met ol
op weg met ol
weet ol de weg?de weg naar de les?mam gaat niet meer met ol mee.ol gaat op weg.op weg naar de les.hij ziet heel veel.en waar is mam?AVI M3 »
 
 
 
 
 

Woordenmaker
Woordenmaker
Met de Woordenmaker kan uw kind meer dan 100 eenvoudige woorden maken. Zo leert het op een speelse manier de verschillende letters aan de goede klanken te ko... »
 
 
 
 
 

Wie is wie?
Wie is wie?
leesboek voor kleuters »
 
 
 
 
 

Rafa wil drummen
Rafa wil drummen
Rafa weet één ding zeker. Hij wil later drummer worden. En wereldberoemd! Net als zijn opa. Hij tikt en slaat op alles. Op alles wat los en vast zit. Maar ... »
 
 
 
 
 

Ben ik al beroemd?
Ben ik al beroemd?
Claudia kan het haast niet geloven. Er komt een speciale editie voor kinderen van 'Ben ik al beroemd?'. Haar favoriete tv-programma! En zij mag samen met vij... »
 
 
 
 
 

Groep 7
Groep 7
 »
 
 
 
 
 

Stop
Stop
Herkenbaar verhaal over gameverslaving voor lezers vanaf 8 jaar. Filipe activeert op grote hoogte zijn parachute. Onder hem doemen eilanden op met een ruig l... »