Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Klungel en Slungel
Klungel en Slungel
Klungel en Slungel zien de ijscokar van Ol.Een ijsje … dat is lekker!Zeker als je er niet voor betaalt.Klungel en Slungel betalen nooit.Ze stelen want het ... »
 
 
 
 
 

raar haar
raar haar
Een aantrekkelijk eerste leesboek op AVI start, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Door de korte woorden en eenvoudige zinnen in raar haar kunnen be... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de Dode Vallei
Het geheim van de Dode Vallei
Stijn en Bas zijn op vakantie in Afrika. Aan de kust in Walvisbaai. Het is warm en ze nemen een duik in zee. Daar vinden ze de helft van een oud scheepswrak.... »
 
 
 
 
 

Moffel en Piertje Paniek in het bos
Moffel en Piertje Paniek in het bos
Het Venbos wordt gekapt.Er komen nieuwe huizen. Voor de dieren in het Venbos is het een ramp.Waar moeten zij gaan wonen?Moffel en Piertje schieten hen te hul... »
 
 
 
 
 

De droomprijs
De droomprijs
 »
 
 
 
 
 

Superteek!
Superteek!
Spannend stripboek op AVI E5 voor kinderen vanaf 8 jaar. Over Jop die met zijn ouders op vakantie gaat, maar geen rekening houdt met de Superteek! De gevaarl... »
 
 
 
 
 

Saar
Saar
Sinds een dag of twee heeft Saar een paard.<br/>Met een mooi blauw lint in zijn staart.<br/>Ze geeft hem ook een naam.<br/>Ze noemt hem Spring.<br/>Klik klak... »
 
 
 
 
 

Het is feest!
Het is feest!
werkboek lezen voor kleuters »
 
 
 
 
 

Rafa wil drummen
Rafa wil drummen
Rafa weet één ding zeker. Hij wil later drummer worden. En wereldberoemd! Net als zijn opa. Hij tikt en slaat op alles. Op alles wat los en vast zit. Maar ... »