Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Negenenzestigste Jubileumomnibus
Negenenzestigste Jubileumomnibus
Als eerste roman is gekozen voor de prachtige roman van Gerda van Wageningen, Liefdesbloemen, waarna een splinternieuwe debuutroman van Hettie Luiten volgt, ... »
 
 
 
 
 

Is dit mijn kind?
Is dit mijn kind?
Tot groot verdriet van Frank kan zijn dochter Marieke de dood van haar moeder niet verwerken. Ze wordt depressief en is vaak weg van huis. Dan bevalt ze van ... »
 
 
 
 
 

Je blijft altijd welkom
Je blijft altijd welkom
Walter en Liesbeth (beide 48 jaar) hebben 3 kinderen. Elsina woont in de stad en Marcel van 15 woont thuis. Mandy (22) krijgt een tijdelijke baan op een camp... »
 
 
 
 
 

De bekentenis
De bekentenis
 »
 
 
 
 
 

Als dag en nacht
Als dag en nacht
Wat de een beleeft, voelt de ander aan. En dat blijkt niet altijd een prettig gevoel te zijn… <br/><br/>Susanne en Joyce zijn een eeneiige tweeling, negenen... »
 
 
 
 
 

Niet klein te krijgen
Niet klein te krijgen
Kyra Holt (34) is kantoormanager op een bank. Ze heeft een relatie met Thom en samen zoeken ze een huis. Alles lijkt perfect in orde, tot een inbreker Kyra’... »
 
 
 
 
 

Verder dan de horizon
Verder dan de horizon
Janieta en Rieks hebben een gelukkig gezin met vier kinderen: Ankievan 14, Esther van 11, Janneke van 10 en Joris van 4. Toch mist Janietawat. Ze zou heel gr... »
 
 
 
 
 

De Vlucht
De Vlucht
Vivian, Jan-Paul en hun twee dochtertjes lijken van buitenaf het perfecte gezin. Achter gesloten deuren gaat het er echter heel anders aan toe: Jan-Paul is e... »
 
 
 
 
 

Onafscheidelijk?
Onafscheidelijk?
Het gezin van dierenarts Leo Schippers en zijn vrouw Evi lijkt een gelukkig en volmaakt gezin. Toch voelt dat voor Evi niet zo. Natuurlijk is ze vreselijk bl... »
 
 
 
 
 

Uit evenwicht
Uit evenwicht
<br/>Het verhaal over twee jonge vrouwen: Cynthia, de koele, zakelijke accountmanager en Maria, de romantische vrouw die in haar vrije tijd op huizenjacht ga... »