Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zeg het
Zeg het
Zwaantje (34) heeft een eigen bloemenzaak in een dorp in Noord-Nederland. Bloemen betekenen veel voor haar. Ze heeft er al heel wat prijzen mee gewonnen en k... »
 
 
 
 
 

Last van het verleden
Last van het verleden
Deel een van twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt ... »
 
 
 
 
 

Jij was mijn alles
Jij was mijn alles
Etske heeft het moeilijk als haar dochter naar een andere stad verhuist om te gaan studeren. Haar toekomst lijkt opeens een zwart gat. In deze nieuwe roman z... »
 
 
 
 
 

Uit evenwicht
Uit evenwicht
Het verhaal over twee jonge vrouwen: Cynthia, de koele, zakelijke accountmanager en Maria, de romantische vrouw die in haar vrije tijd op huizenjacht gaat, a... »
 
 
 
 
 

Vergeet het maar
Vergeet het maar
Drie vrijgezelle vriendinnen beleven een weekend om nooit te vergeten!Drie vriendinnen gaan naar een hotel voor een kaarttoernooi voor vrijgezellen. Wat een ... »
 
 
 
 
 

In de verre verte
In de verre verte
Ankie heeft als 14-jarige een dochtertje gekregen, Fleur, dat ze samen met haar ouders Rieks en Janieta opvoedt. Ze zou echter graag zelfstandig willen wonen... »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
Dertigers Paula en Rein zijn negen jaar getrouwd. Bijna net zo lang zijn ze al aan het proberen zwanger te worden. De wens om moeder te worden verdwijnt plot... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Verleden en toekomst dubbelroman
Verleden en toekomst dubbelroman
Twee realistische en ontroerende vervolgdelen die vertellen over diepe wonden die in het verleden zijn geslagen en die nog steeds niet verwerkt zijn.In Last ... »