Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Niet te geloven!
Niet te geloven!
Als Pieter zijn goedlopende en zeer winstgevende reclamebureau aan zijn twee zoons Arend en Rudy verkoopt, denkt hij dat hun toekomst verzekerd is. Zelf vert... »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

Voorbij de einder
Voorbij de einder
Janieta en Rieks hebben een gelukkig gezin met vier kinderen: Ankievan 14, Esther van 11, Janneke van 10 en Joris van 4. Toch mist Janietawat. Ze zou heel gr... »
 
 
 
 
 

Raak!
Raak!
Julia altijd van droomde. Als klein stadsmeisje droomde ze er al van met de kermis<br/>mee te mogen trekken en toen ze verliefd werd op Pascal, de jongen van... »
 
 
 
 
 

Veel te jong
Veel te jong
GROTE LETTER UITGAVEHet kan niet en het mag niet, vindt ze, en toch gebeurt het: de veertigjarige Joke valt als een blok voor de achtentwintigjarige Gerben. ... »
 
 
 
 
 

Het moederdagcadeau
Het moederdagcadeau
Jitske is een normale, hardwerkende moeder van een stel jonge kinderen met een kantoorbaan en een lieve man, die best helpt in het huishouden, maar toch komt... »
 
 
 
 
 

Double date
Double date
Twee charmante artsen (net dertig) zoeken twee beeldschone vrouwen om mee te stappen.Door deze contactadvertentie besluiten de Rotterdamse vriendinnen Elise ... »
 
 
 
 
 

Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Akke (58) is al ruim dertig jaar weduwe. Nu ontmoet ze Freerk en ze mag hem meteen heel graag. Haar dochter Louise (36) heeft het er mo... »
 
 
 
 
 

Op eigen benen
Op eigen benen
Alicia (30) kan er maar niet overheen komen dat haar moeder overleden is. Ze klampt zich daardoor vast aan haar vader, Loet (60). Die is echter niet van plan... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 105
Jubileumomnibus 105
Prachtige romans en korte verhalen samen in een omnibus. De jubileumomnibussen verschijnen sinds tien jaar.<br/><br/>Voor Greetje van den Berg is 2010 een ju... »