Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verbroken vriendschap
Verbroken vriendschap
Kerstin en Sylvia zijn al vanaf de basisschool hartsvriendinnen. Toch werd – zonder dat zij dat wilden – hun vriendschap verbroken. Nu leiden detwee jonge ... »
 
 
 
 
 

In de verre verte
In de verre verte
In deverre verteAnkie heeft als 14-jarige een dochtertje gekregen, Fleur, dat ze samen methaar ouders Rieks en Janieta opvoedt. Ze zou echter graag zelfstand... »
 
 
 
 
 

De nalatenschap
De nalatenschap
Twee vrouwen die elkaar niet kennen, Stela en Elise, verliezen allebei hun man. Ze hebben moeite om om te gaan met de drastische wending die dit aan hun leve... »
 
 
 
 
 

Veel te jong
Veel te jong
Het kan niet en het mag niet, vindt ze, en toch gebeurt het: de veertigjarige Joke valt als een blok voor de achtentwintigjarige Gerben, die stage loopt bij ... »
 
 
 
 
 

Het oneindige dichterbij
Het oneindige dichterbij
Ankie 22 is een alleenstaande moeder en woont samen met haar zevenjarige dochtertje Fleur boven het kinderdagverblijf waar ze hoofdleidster is. Ze geniet erv... »
 
 
 
 
 

Broer gezocht
Broer gezocht
Milly en Jan-Jakob wonen samen met hun dochtertje Fay in een huisje in het bos in het noordoosten van Groningen. Ze hebben net een zoontje gekregen, Roy. Maa... »
 
 
 
 
 

Op eigen benen
Op eigen benen
Alicia (30) kan er maar niet overheen komen dat haar moeder overleden is. Ze klampt zich daardoor vast aan haar vader, Loet (60). Die is echter niet van plan... »
 
 
 
 
 

Zij kon niet zwijgen
Zij kon niet zwijgen
Als Marijke ziet dat haar dochter Karin erg onaardig doet tegen haar kinderen Jolien en Sterre en zelfs het vermoeden heeft dat ze hen pijn doet, begint z... »
 
 
 
 
 

Oma's geheime liefde
Oma's geheime liefde
Monique (33) is getrouwd en freelance journaliste en schrijfster. Na het overlijden van haar oma vindt ze oma's dagboeken, waarin ze tot haar verbazing leest... »
 
 
 
 
 

Laat me los!
Laat me los!
Als Annika de liefde van haar leven ontmoet, verandert ze van een teruggetrokken jonge vrouw in een zelfstandige, liefhebbende partner. Maar haar moeder denk... »