Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Op eigen benen
Op eigen benen
Alicia (30) kan er maar niet overheen komen dat haar moeder overleden is. Ze klampt zich daardoor vast aan haar vader, Loet (60). Die is echter niet van plan... »
 
 
 
 
 

Vergeet het maar
Vergeet het maar
Drie vriendinnen gaan naar een hotel voor een kaarttoernooi voor vrijgezellen. Het moet een leuk en ontspannen weekend worden, maar dat loopt heel anders. Er... »
 
 
 
 
 

Op zoek
Op zoek
De dertigjarige Anneke heeft een leuke baan als verzorgende, maar haar privĂ©leven heeft ze niet zo goed op orde. Hoewel haar man Martin geen problemen ziet,... »
 
 
 
 
 

De nalatenschap
De nalatenschap
Twee vrouwen die elkaar niet kennen, Stela en Elise, verliezen allebei hun man. Ze hebben moeite om om te gaan met de drastische wending die dit aan hun leve... »
 
 
 
 
 

Double date
Double date
Twee charmante artsen (net dertig) zoeken twee beeldschone vrouwen om mee te stappen.Door deze contactadvertentie besluiten de Rotterdamse vriendinnen Elise ... »
 
 
 
 
 

Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Open voor de toekomst
Akke (58) is al ruim dertig jaar weduwe. Nu ontmoet ze Freerk en ze mag hem meteen heel graag. Haar dochter Louise (36) heeft het er mo... »
 
 
 
 
 

Droomhuis te koop
Droomhuis te koop
Milly en Jan-Jakob zijn beiden opgegroeid in Den Haag, maar dromen allebei van een huis op het platteland met ruimte voor kippen en een groentetuin. Als Jan-... »
 
 
 
 
 

Zeg het
Zeg het
Zwaantje (34) heeft een eigen bloemenzaak in een dorp in Noord-Nederland. Bloemen betekenen veel voor haar. Ze heeft er al heel wat prijzen mee gewonnen en k... »