Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vergeet het maar
Vergeet het maar
Drie vrijgezelle vriendinnen beleven een weekend om nooit te vergeten!Drie vriendinnen gaan naar een hotel voor een kaarttoernooi voor vrijgezellen. Wat een ... »
 
 
 
 
 

Wraak
Wraak
Dertigers Paula en Rein zijn negen jaar getrouwd. Bijna net zo lang zijn ze al aan het proberen zwanger te worden. De wens om moeder te worden verdwijnt plot... »
 
 
 
 
 

Verdwenen op IJsland
Verdwenen op IJsland
Ilse droomt al jaren van een bezoek aan IJsland. Nu mag ze mee met een rondreis per bus als assistentreisleidster met een groep van 25 totaal verschillende ... »
 
 
 
 
 

Judo
Judo
JUDO demonstreert de worpen en grepen van de sport, bespreekt de regels, oppert spelletjes en trainingsoefeningen en vertelt alles wat je moeten weten om met... »
 
 
 
 
 

Verscheurd door verlangen
Verscheurd door verlangen
Als Lilian met pensioen gaat, besluit ze haar levensverhaal te gaan schrijven. Hoe ze verliefd werd op de Portugese Vitor, hoe ze met hem trouwde, in Portuga... »
 
 
 
 
 

Het oneindige dichterbij
Het oneindige dichterbij
Ankie (22) is een alleenstaande moeder en woont samen met haar zevenjarigedochtertje Fleur boven het kinderdagverblijf waar ze hoofdleidster is. Zegeniet erv... »
 
 
 
 
 

Nieuw geluk
Nieuw geluk
 »
 
 
 
 
 

VCL-serie pakket
VCL-serie pakket
 »
 
 
 
 
 

De verhuizing
De verhuizing
Wietske (36), een echte Groningse, is getrouwd met Govert, een echte westerling. <br/>Na vijf jaar in Winschoten gewoond te hebben, wil Govert terug naar Haa... »