Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stormvloed - grote letter uitgave
Stormvloed - grote letter uitgave
Vonne Hollmanns wereld stort in als bij haar man Rudi een terminale vorm van kanker wordt geconstateerd. Ze wil hem verzorgen, de tijd die hun rest samen doo... »
 
 
 
 
 

Glashard - grote letter uitgave
Glashard - grote letter uitgave
Rechercheur Jessica Haider gaat op haar eigen onconventionele wijze de strijd aan met de handel in bloeddiamanten<br/><br/> <br/>Jessica Haider heeft na de m... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

De laatste dag
De laatste dag
Op kerstavond voltrekt zich in een rustig gelegen dorp een afschuwelijk gezinsdrama. Maanden later kijken de inwoners terug op de gebeurtenis, die de gemoede... »
 
 
 
 
 

Aangeschoten wild
Aangeschoten wild
<b>De Jessica Haider-serie is bloedstollend en onweerstaanbaar!Nu als speciale aanbieding: <i>Aangeschoten wild</i> een kort Jessica Haider-verhaal dat exclu... »
 
 
 
 
 

Sluipend gif
Sluipend gif
Ach, overal is wel eens wat. Jacqueline houdt van haar echtgenoot, al intimideert en manipuleert hij haar steeds vaker. Het ligt vast ook aan haar, want voor... »
 
 
 
 
 

Pure liefde
Pure liefde
Thomas is gelukkig in zijn nieuwe relatie. Maar wanneer er onverwacht een rechercheur op de stoep staat, ziet zijn toekomst er in één klap een stuk minder ... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »