Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In vrije val
In vrije val
Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan het opknapp... »
 
 
 
 
 

Uit liefde voor jou (set van 10)
Uit liefde voor jou (set van 10)
Twee schoolvriendinnen ‘voor het leven’ zien elkaar na vele jaren terug. Er is vroeger iets verschrikkelijks gebeurd, waardoor ze elkaar jaren niet meer ... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Zwart water van Corine Hartman is een thriller over onvoorwaardelijke liefde, verborgen verdriet en drie gruwelijke moorden. Frederique van Ostende is een be... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Doodskopvlinder
Doodskopvlinder
Een Nederlandse navo-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlindergids met gecodeerde informatie over Russische aanvalspl... »
 
 
 
 
 

De dochter die goed wilde doen
De dochter die goed wilde doen
<p>Wanneer kunstschilder Eva Romeijn op een avond thuiskomt, blijkt zich daar een jonge vrouw schuil te houden. Amelie vertelt dat ze bang is en beweert dat... »
 
 
 
 
 

Hels verlangen
Hels verlangen
'Het had aardedonker moeten worden. Er had een gure storm moeten woeden, en tegelijk met het rinkelen van de telefoon had ik ineen moeten krimpen van een bli... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
Na de rigoureuze afrekening met een deel van haar verleden in Zielloos krijgt Jessy in dit vierde deel van de Haider-serie haar volgende opdracht van Saligia... »
 
 
 
 
 

De hond die naar het asiel moest
De hond die naar het asiel moest
De bejaarde, alleenstaande Ger Beenman wordt twee weken na zijn dood gevonden in zijn vervallen boerderij aan de rand van Vorden. Hij lijkt een natuurlijke d... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »