Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gouden Boeddha
Gouden Boeddha
CLIVE CUSSLER & Craig Dirgo
GOUDEN BOEDDHA
Juan Cabrillo, de kapitein van het supermoderne spionageschip Oregon, voert voor zijn opdrachtgevers uiterst gevaa... »
 
 
 
 
 

Vixen 03
Vixen 03
<strong>Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen boeken van Clive Cussler verkocht.</strong><br/><br/><br/><br/>1954<br/><br/>Vixen 03 was opgestegen, had koe... »
 
 
 
 
 

Licht de Titanic!
Licht de Titanic!
In 1912 maakte het gigantische passagiersschip Titanic zijn eerste reis. Op de Atlantische Oceaan voer het op een ijsberg en verging. Maar wat ging er met de... »
 
 
 
 
 

Het oog van de orkaan
Het oog van de orkaan
Juan Cabrillo en de bemanning van zijn supergeheime spionageschip Oregon zijn op het nippertje ontsnapt bij een missie op de Congo-rivier als zij een noodsei... »
 
 
 
 
 

Medusa
Medusa
In Micronesië doet een Amerikaans zeelaboratorium in het grootste geheim research naar een zeldzame kwal die bekendstaat als de Blauwe Medusa. Plotseling ve... »
 
 
 
 
 

Vuurijs
Vuurijs
de NUMA-files »
 
 
 
 
 

Operatie IJsberg
Operatie IJsberg
In een ijsberg wordt een lang vermist, uitgebrand schip gevonden. Dirk Pitt moet erheen om te kijken of de uiterst geheime lading nog aan boord is. Vol goede... »
 
 
 
 
 

Trojaanse odyssee
Trojaanse odyssee
<p>Dirk Pitt heeft zojuist tot zijn schrik ontdekt dat hij twee volwassen kinderen heeft. Ze werken voor het onderwaterstation van de NUMA, voor de kust van ... »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
Numa Files S.. The new, enthralling ocean thriller of high-adventure from the grand... »
 
 
 
 
 

Dodelijke lading
Dodelijke lading
 »