Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

La princesa de Hielo
La princesa de Hielo
Misterio Y Secretos Familiares En Una Emocionante Novela De Suspense »
 
 
 
 
 

Engel aus Eis
Engel aus Eis
4 Cds »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met opengesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt haar dood een uitgemaakte zaak: zelfmoord. Maar wanneer sporen van sterke slaa... »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
Zusje van Camilla Lckberg is een spannende Scandinavische thriller. In... »
 
 
 
 
 

Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter
Vuurtorenwachter is het zevende boek van Camilla Läckberg over inspecteur Patrik Hedström en Erica Falck. Patrik Hedström gaat na een langdurig ziekteverl... »
 
 
 
 
 

Camilla Lackberg 3-Book Set
Camilla Lackberg 3-Book Set
The Ice Princess, The Preacher and The Stonecutter »
 
 
 
 
 

Heks
Heks
Heks is de nieuwste thriller van Camilla Läckberg, een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. Wereldwijd zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren v... »
 
 
 
 
 

Predikant
Predikant
Ze slingerde behoorlijk toen ze in de midzomernacht naar huis fietste. Ze had meer gedronken dan ze van plan was geweest, maar dat merkte ze niet. Ze was ten... »
 
 
 
 
 

Een echte rotdag
Een echte rotdag
`Een echte rotdag is een kort verhaal van Camilla Läckberg, met Patrik Hedström in de hoofdrol. Scholier Sixten wordt gepest omdat hij dik is. Patrick hee... »
 
 
 
 
 

De vrienden van Matty & andere spannende verhalen
De vrienden van Matty & andere spannende verhalen
Nicci French en Camilla Läckberg, de twee absolute topschrijvers van het thrillergenre, zijn nu voor het eerst samengebracht in een verhalenbundel, 'De vrie... »